Decostere accountancy: #samenresultaatboeken!

Vacatures

Decostere accountancy in een notendop ...

Onze activiteiten

Een dynamisch, multidisciplinair team van 75 enthousiaste collega’s ondersteunt onze klanten dagdagelijks met raad en daad. Dit gebeurt steeds in een leuke, familiale sfeer met aandacht voor de eigenheid en talenten van elke individu.

Naast onze sterke expertise in accountancy en fiscaliteit ondersteunen we onze klanten ook met juridisch advies, HR-begeleiding, payroll,... Wij adviseren onze klant op een correcte en doordachte wijze met oplossingen op maat.

Hierbij houden we uiteraard steeds rekening met onze bedrijfswaarden : teamplayer – integriteit – professionaliteit – ondernemingszin – gedrevenheid.

Persoonlijke ontwikkeling

De wereld rondom de accountants en fiscalisten is steeds in beweging, en de wettelijke wijzigingen volgen elkaar in sneltempo op, daarom bieden wij onze collega’s tal van kwalitatieve opleidingsmogelijkheden aan. Daarnaast worden onze teams bij complexere vraagstukken bijgestaan door specialisten in verschillende fiscale en juridische disciplines.

Elke medewerker wordt begeleid in zijn/haar groei aan de hand van individuele loopbaanpaden waarbij de medewerker steeds zelf aan het stuur zit. Zo zijn steeds verschillende pistes mogelijk naargelang de interesses en de ambitie.

Er zijn tal van mogelijkheden om zich optimaal te ontwikkelen binnen Decostere Accountancy. Er zijn zowel groeikansen op het vlak van kennis en specialisatie binnen het vakgebied alsook mogelijkheden om extra verantwoordelijkheden op te nemen binnen het team (vb. het coachen van startende collega’s).

Flexibiliteit

Bij Decostere Accountancy hechten we veel belang aan de balans tussen werk en privé. Zo bestaat steeds de mogelijkheid om zowel ’s morgens als ’s avonds gebruik te maken van een systeem van glijdende uren. Dit geeft onze collega’s de kans om te anticiperen persoonlijke (soms onverwachte) situaties (vb. de ochtenddrukte die gepaard gaat met schoolgaande kinderen).

Daarnaast is flexibiliteit ook een belangrijke pijler binnen de organisatie, hieraan draagt steeds zowel de medewerker als de organisatie zijn steentje bij.

Iedere medewerker heeft ook steeds de vrijheid en de verantwoordelijkheid om de eigen werkplanning te maken in functie van de eigen beschikbare tijd en de te behalen deadlines.

Activiteiten en festiviteiten

Naast de dagdagelijkse werking van het kantoor zorgen we op regelmatige basis voor ontspanning zowel op als naast de werkvloer. Zo vieren we héél graag de belangrijke gebeurtenissen op het kantoor.

Jaarlijks gaat elk kantoor op teamuitstap waarbij de focus volledig op plezier ligt. Dit zorgt ervoor dat de collega’s elkaar ook leren kennen buiten de kantooromgeving en levert steeds fantastische belevenissen op. Daarnaast brengen we ook regelmatig alle collega’s, over de kantoren heen, samen op een Decostere Accountancy evenement.

Word jij onze nieuwe collega?

Steve Dupont

Contacteer me gerust bij vragen!

Love your job!

Sinds1960
Medewerkers75
Vestigingen4
Burchthof 10-11
8580 Avelgem
België
Beversesteenweg 600A
8800 Roeselare
België
Deinsesteenweg 108
9031 Drongen
België
Capucienenstraat 99
8900 Ieper
België
Powered by Jobtoolz